Boka ett kostnadsfritt hembesök för hjälp med placering och kostnadsförslag på en komplett installation av rätt luftvärmepump i ditt hus!

 Monterar till fasta priser, tillkommer ej några dolda avgifter.

Vid köp och installation av Fujitsu luftvärmepump av oss ingår alltid fjäderdämpare.

Fujitsu Slim Excellence

Fujitsu Slim Excellence är en komplett värmepump specialdesignad för den nordiska marknaden och behoven av värme och kyla i vårt klimat. Den kombinerar modern, pålitlig och effektiv teknik med prisbelönt och elegant design. Slim Excellence har extremt god energieffektivitet även vid låga utomhustemperaturer.

Slim Excellence prisbelönta design gör den lättplacerad i moderna hem. Inomhusdelens låga höjd gör den också optimal vid utbyte av gamla värmepumpar. Den intelligenta fjärrkontrollen ger mängder av smarta inställningsmöjligheter, bland annat bättre temperaturkontroll med halvgradsintervall. Via den inbyggda WiFi-modulen styrs värmepumpen enkelt med en smartphone. Slim Excellence har miljövänliga R32 som köldmedium, vilket har lägre klimatpåverkan och sparar mer energi, samt en energibesparande kaminfunktion.

Slim Excellence prisbelönta design gör den lättplacerad i moderna hem och inomhusdelens låga höjd gör den optimal vid utbyte av gamla värmepumpar. Slim Excellence är designad för att motstå extrema väderförhållanden och nominell värmekapacitet garanteras ända ner till -15˚C. Värmedrift garanteras ner till -30˚C. Trots den slimmade designen rymmer den avancerad teknik såsom högdensitetsoch flerskiktsvärmeväxlare samt en mycket effektiv korsflödesfläkt, vilket bidrar till energieffektiviteten. Den ger mycket värme även under kalla dagar och har ett imponerande SEER på 7.5 och SCOP på 4.6. Slim Excellence kan också ställas in för +10°C underhållsvärme med ett enkelt knapptryck.

Effektiv kaminfunktion

Slim Excellence är utrustad med en energibesparande kaminfunktion*, som aktiveras vid installation. Det innebär att fläkten fortsätter att cirkulera värme från en extern värmekälla, till exempel en kamin, även när den inställda temperaturen på värmepumpen uppnåtts.

Fujitsu Nordic KHCAN, En pump för det Norrländska klimatet!

Fujitsu NORDIC PREMIUM POWER är en serie av luftvärmepumpar som designas och tillverkas för den nordiska marknaden. Dessa värmepumpar ligger i den absoluta toppklassen när det gäller värmeeffekter även vid extremt låga utomhustemperaturer. Storlek 09 uppnår energiklass A+++ för både värme och kyla. Avancerad inverterteknik och högprestanda komponenter ger maximal verkningsgrad och låg energiförbrukning. Avancerad inverterteknik och högprestanda komponenter ger maximal verkningsgrad och låg energiförbrukning. Fujitsu har kunnat öka värmeeffekten även vid låga temperaturer genom att förse KH-modellen med större och än mer effektivare värmeväxlarytor. KH-modellens utomhusdel har extremt låg ljudnivå och inomhusdelen har en kraftig fläkt som sprider värmen över ett stort område.

10 års kompressorgaranti
KH-modellen har 10 års garanti på kompressorn, denna omfattar material- och arbetskostnad i samband med haveri eller skada som uppkommer under normalt bruk av luftvärmepumpen. På övriga ingående komponenter gäller den heltäckande 5-årsgarantin vilket innebär att både material- och arbetskostnad ersätts.

Fujitsu Nordic KMCBN

 

Slim Nordic Inverter KMCBN är en vidareutveckling av vår storsäljare LECAN. Det är ett mycket tystgående aggregat som ger en stabil temperatur och tack vare den nya och optimerade fläkten i inomhusdelen ger denna en ännu effektivare spridning av
värmen eller kylan.

KMCBN är speciellt tillverkad för vårt nordiska klimat och har en mycket hög värmekapacitet ända ner till -30°C, samt ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostningskriterier vilket förbättrar energieffektiviteten ytterligare. 
KMCBN är driftssäker och energibesparande. En säker investering som både reducerar energiförbrukningen samt förbättrar komforten.

Underhållsvärme med ett knapptryck
Rumstemperaturen kan med ett enkelt knapptryck på fjärrkontrollen ställas in till +10°C underhållsvärme.

KMCBNs innedel mäter endast 268x840 mm, vilket gör den mycket lättplacerad i alla typer av innemiljöer. Det gör den också mycket lämplig som utbytespump för äldre värmepumpar.